top of page

Wandelarrangementen

'No stress, just walk' blijft ons devies, wij zorgen voor alles zodat jullie zorgeloos kunnen genieten van het wondermooie Hageland.

 

We stippelen 2 of 3daagse wandelvakanties uit met vertrek op vrijdag (3 dagen) of zaterdag (2 dagen), op maat van jullie wensen en verwachtingen.

Iedereen die wil genieten en ontdekken is welkom, sportievelingen die er helemaal voor willen gaan (25-30km per dag) en mensen die "op 't gemak" willen genieten (10-15km per dag).

Onze routes volgen meestal de bekende GR paden, die steeds duidelijk zijn aangeduid en jullie naar de mooiste plekjes in het Hageland leiden.

Op het einde van jullie wandelingen staan een verfrissende douche en heerlijk bedje te wachten in een zorgvuldig uitgekozen B&B.

We zorgen ervoor dat jullie bij je wagen en bagage geraken en overladen jullie met handige tips en een routebeschrijving voor onderweg.

Klaar om te vertrekken ?

Fietsarrangementen

Voor de (elektrische) fiets, moutainbike stippelen we graag 2 of 3daagse trips met vertrek op vrijdag (3 dagen) of zaterdag (2 dagen), helemaal op maat van jullie wensen en verwachtingen.

Er zijn geen vooraf uitgestippelde routes voorhanden, ik stippel graag voor jullie de ideale trip uit. Het gaat om lusvormige routes, zodat jullie eindigen bij de wagen en de fietsen niet moeten worden getransporteerd.

Op het einde van jullie fietstrips staan een verfrissende douche en heerlijk bedje te wachten in een zorgvuldig uitgekozen B&B.

We zorgen ervoor dat jullie bagage ter plaatse geraakt en overladen jullie met handige tips en een routebeschrijving voor onderweg.

bottom of page